O delegaţie a PMP a avut discuţii cu o serie de congresmeni americani republicani, unul dintre subiectele de interes fiind dezbaterea din urmă legată de definirea familiei în Constituţie, preşedintele executiv Eugen Tomac precizând că PMP susţine familia în forma ei tradiţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O delegaţie a PMP participă, la invitaţia Centennial Institute din Colorado, la "Western Conservative Summit", un eveniment ce reuneşte lideri politici republicani, membri si susţinători ai Partidului Republican din Statele Unite ale Americii. Delegaţia PMP, formata din preşedintele executiv, deputatul Eugen Tomac, senatorul Cristian Vasile si Sorin Roiban, coordonatorul National Committe of Romanian American Republicans a avut o serie de întrevederi cu membri ai Congresului Statelor Unite: Jody Hice ( Georgia), Ken Buck ( Colorado) şi Paul Anthony Gosar ( Arizona).

”În cadrul întrevederilor, un subiect de interes pentru congresmenii americani a fost legat de dezbaterea din România cu privire la definirea familiei, conservatorii americani precizând că familia trebuie menţinută în forma ei tradiţională. Liderul deputaţilor PMP Eugen Tomac si senatorul Cristian Lungu au susţinut in cadrul convorbirilor că formaţiunea, are la baza o doctrina creştin-democrată şi împărtăşeste acelaşi punct de vedere cu privire la subiectul privind definirea familiei”, transmite PMP.

Alte subiecte abordate în cadrul discuţiilor au fost importanţa Parteneriatul strategic pentru secolul XXI dintre România şi Statele Unite, situaţia politica din Europa Centrală şi de Est, problematica imigranţilor din Europa, noile ameninţări de securitate precum anexarea Crimeei si riscurile la care este expusă Republica Moldova. 

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.