Eugen Tomac a declarat, întrebat duminică dacă a negociat cu PNL ca Mihai Neamţu să fie viceprimar al Capitalei, că nu poate confirma sau infirma informaţiile, pentru că nu a fost semnat protocolul de colaborare la nivelul administraţiilor locale cu partidul condus de Ludovic Orban. Preşedintele PMP a adăugat că „vom negocia foarte multe funcţii în toată ţara, inclusiv în Bucureşti”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vom oferi toate detaliile legate de negocieri, după ce vom semna acest protocol. Nu pot să infirm, nici să confirm pentru că deocamdată nu am semnat acest protocol. Vom negocia foarte multe funcţii în toată ţara, inclusiv în Bucureşti”, a afirmat Eugen Tomac, întrebat duminică la finalul întrunirii Colegiului Naţional al PMP, dacă Mihail Neamţu va fi viceprimar al Capitalei.

Liderul USR Bucureşti Claudiu Năsui a anunţat luni că, din calculele USR-PLUS, există o majoritate în Consiliul General al Municipiului Bucureşti alături de PNL, iar liderul PLUS Bucureşti Vlad Voiculescu va fi viceprimar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.