Liderul PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, afirmă, după respingerea candidaturii Rovanei Plumb pentru funcţia de comisar european, că a avertizat că aceasta este un candidat vulnerabil şi că doar “neconflictuala” marioneta prim-ministru nu a înţeles cu nu poate exporta chiar orice din PSD la Bruxelles. El consideră că toţi candidaţii cu probleme de integritate trebuie înlocuiţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am spus de la început ca Rovana Plumb este un candidat vulnerabil pentru funcţia de comisar european. Doar “neconflictuala” marioneta prim-ministru nu a înţeles cu nu poate exporta chiar orice din PSD la Bruxelles”.scrie Tomac pe Facebook.

El precizează că ”verdictul este clar: fără Rovana în Comisia Europeană, lucru care trebuie reproşat şi doamnei presedinte Ursula von der Leyen, care a acceptat sa o trimită in PE, ştiind ca exista acest risc”.

Tomac subliniază că, în mod similar, consideră că ”toţi candidaţii pentru Comisia Europeană, cu vulnerabilităţi la pachet, propuşi de state precum Franţa sau Belgia, trebuie înlocuiţi, pentru credibilitatea UE”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.