Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a spus marţi că regretă situaţia în care se află Elena Udrea după ce a fost condamnată definitv la şase ani de închisoare şi o compătimeşte, susţinând că mai există instanţe la care poate apela pentru a-şi demonstra nevinovăţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Vă spun, ca om care a cunoscut-o, pentru că am lucrat cu Elena Udrea la începutul formării acestui partid, regretrăm această decizie. Eu o regret pentru că nu poţi decât să compătimeşti un om care se află în această situaţie delicată. (...) Sper să i se facă dreptate. Mai există instanţe la care poate apela şi sperăm să aibă puterea să îşi ducă mai departe această luptă. E un om care se află într-o dificultate, un fost coleg de-al nostru şi cred că uman trebuie să empatizăm şi îi urăm din suflet putere să ducă mai departe această luptă pentru a-şi demonstra nevinovăţia”, a spus Eugen Tomac.

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale Elena Udrea - aflată în Costa Rica - a fost condamnată marţi de instanţa supremă la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul "Gala Bute", iar Rudel Obreja a primit cinci ani de închisoare. Decizia este definitivă.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a menţinut astfel sentinţa din prima instanţă, atât pentru Elena Udrea, cât şi pentru Rudel Obreja, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, condamnat la cinci ani de închisoare pentru evaziune fiscală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.