Cheia pentru viitorul Capitalei este la PMP, afirmă liderul partidului, Eugen Tomac, care susţine că partidul său are cel puţin trei candidaţi mai buni decât cei anuntaţi sau decât cei care îşi doresc să candideze din partea altor partide.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cheia pentru viitorul Capitalei este însă la PMP. Avem cel puţin trei candidaţi mai buni decât cei anuntaţi sau decât cei care îşi doresc să candideze din partea altor partide. Nu vom accepta niciun fel de improvizaţie, Capitala are nevoie de un primar cu largă susţinere şi de aceea vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a le da bucureştenilor ceea ce merită şi ceea ce aşteaptă de la un Primar General”, scrie Tomac pe Facebook, subliniind că ”alegerile de la Bucureşti vor da tonul pentru parlamentarele din toamna anului viitor”.

El remarcă faptul că alianţa USR-PLUS are deja doi candidaţi pentru fotoliul de Primar General, nu unul, referindu-se la anunţul USR Bucureşti privind susţinerea lui Nicuşor Dan şi la faptul că Vlad Voiculescu este favorit pentru a fi candidatul din partea PLUS.

De asemenea, conform liderului PMP, PNL, partidul care a obţinut cele mai multe voturi la ultimele alegeri în Bucureşti, nu şi-a anunţat poziţia privind localele, deşi are o voce care poate să intre oricând în competiţie, cu susţinere din partea Preşedintelui reales.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.