Preşedintele PMP Eugen Tomac a afirmat că avem o ţară predată la cheie PSD, că PSD este în tot şi toate şi a menţionat că preşedintele Klaus Iohannis lasă o moştenire urâtă, o ţară fără speranţă, o ţară dezamăgită şi cu extremismul la cote nemaiîntâlnite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Eugen Tomac a declarat,sâmbătă la Congresul USR, că România se află la un moment de răscruce.
 
“Acum ţara se află într-un moment de răscruce. Iar cei cărora le este teamă să îşi piardă privilegiile fac tot ce le stă în putinţă pentru a-i ţine pe oamenii cinstiţi şi oneşti din această ţară, departe de politică, departe de implicare. Vor totul doar pentru ei. Pentru ei nu există decât un singur lucru. Vor linişte şi stabilitate. Sub acest slogan, de fapt, vor să fure în linişte, vor să fure din pensii, vor să fure din salarii, vor să fure din munca intelectuală. Au umplut doctorii din politică tribunalele încercând să ne explice cât de deştepţi sunt”, a afirmat Tomac.
 
El a precizat că România a fost predată la cheie PSD şi că Iohannis lasă o moştenire urâtă.
 
“Preşedintele Iohannis, pentru a manipula electoratul în 2020 şi evident că acest mesaj va viza direct pe dumneavoastră, dar şi pe noi, le-a spus românilor, nu vă irosiţi votul, votaţi PNL şi scăpaţi de PSD. Ce avem astăzi? O ţară predată la cheie PSD, cu PSD în tot şi în toate. Aşa ceva nu se mai poate. Iohannis ne lasă o moştenire urâtă. O ţară fără speranţă, o ţară dezamăgită, cu extremismul la cote nemaiîntâlnite. De aceea avem obligaţia să gândim lucid şi să facem ceea ce trebuie pentru România. De ce se tem de noi? Şi de fapt, cine se teme de noi? Exact partidul care a trădat electoratul de dreapta. PNL avea o şansă acum să spună până aici. Dar îi place să se urce în remorca PSD şi tocmai de aceea suntem obligaţi să gândim soluţii comune. USR are în faţă o mare provocare, o provocare nu doar pentru a salva onoarea dreptei, o provocare uriaşă pentru a da semnalul unităţii către toţi cei care vor ca România normală să însemne o Românie în care să ne creştem copiii în linişte şi pace”, a mai transmis liderul PMP.
 
El a criticat afirmaţia premierului Marcel Ciolacu, că România va intra în zona euro, precizând că pentru acest lucru trebuie îndeplinite anumite criterii.
 
“Apropo de PSD. L-am auzit spunând cu gura mare una dintre cele mai mari minciuni pe proaspătul premier Marcel Ciucă sau Nicu Ciolacu, nici nu îţi mai dai seama, dar prima minciună spusă cu glas tare de către liderul PSD este că va băga ţara în zona euro. Poate îi spune cineva că în zona euro nu se intră aşa cum îi schimbi pe Câciu cu Boloş, acolo trebuie să îndeplineşti criterii”, a mai declarat Eugen Tomac.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.