Europarlamentarul PMP Eugen Tomac a criticat cele două partide aflate la guvernare, despre care a spus că fac un transfer de putere, de la PNL la PSD, şi a arătat că electoratul va avea anul viitor o opţiune convingătoare pentru a fi votată, în defavoarea actualelor partide aflate la putere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Asistăm la un transfer de putere destul de cinic dinspre reprezentantul PNL către PSD. Putem opri o astfel de chestiune doar printr-o organizare destul de serioasă şi prin o construcţie care să fie şi credibilă şi curajoasă şi curată pentru că România a mai reuşit să depăşească un asemenea moment în 2004, în 2009 când părea că PSD este peste tot şi controlează tot jocul, dar iată că românii votează altceva. De aseea, avem obligaţia să strângem rândurile şi să construim această opoziţie unită de dreapta, împotriva PSD şi PNL”, a declarat Eugen Tomac, la emisiunea Insider Politic, difuzată sâmbătă la Prima TV.
 
Întrabat dacă este adevărat că între PMP şi USR sunt unele discuţii privind funcţiile, Tomac a exclus această teorie.
 
”Exclus, nu este aşa. Noi am avut foarte multe întâlniri, foarte multe evenimente comune. În mod clar ţinem cont de toate aspectele şi încercăm să le armonizăm, dar direcţia e una singură, încercăm să construim această opoziţie unită şi în următoarea perioadă vom prezenta mai multe elemente. Alegătorii de dreapta vor avea anul viitor o opţiune extrem de convingătoare pentru a fi votată şi susţinută în faţa PSD şi PNL”, a declarat Tomac.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.