Liderul PMP Eugen Tomac consideră că, odată cu publicarea stenogramei în care opoziţia a propus şi votat revocarea lui Liviu Dragnea şi a lui Florin Iordache din funcţiile de preşedinte, respectiv vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, aceştia sunt oficial revocaţi şi trebuie să părăsească posturile pentru a permite alegerea unei noi conduceri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dragnea şi Iordache, oficial revocaţi de la şefia Camerei Deputaţilor. Avem, în sfârşit, documentul oficial care atestă revocarea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi a lui Florin Iordache din funcţia de vicepreşedinte al aceluiaşi for. Când toată lumea e preocupată de întâmpinarea Anului Nou, pe site-ul Camerei Deputaţilor a fost publicată stenograma şedinţei din 5 decembrie, a acelei şedinţe la care noi, opoziţia unită, am votat în plen debarcarea celor doi, scrie Tomac pe Facebook.

El spune că este vorba despre "un înscris oficial care produce efecte juridice ce nu pot fi ignorate nici măcar de actuala putere abuzivă".

Eugen Tomac le cere lui Dragnea şi Iordache să părăsească funcţiile, întrucât nu mai au dreptul să le ocupe.

"În concluzie, le cer lui Liviu Dragnea şi lui Florin Iordache să părăsească funcţiile pe care nu mai au dreptul sa le ocupe. Trebuie să alegem în viitoarea sesiune o nouă conducere care sa readucă democraţia în Parlament", susţine liderul PMP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.