Ministrul Justiţiei, Tudrorel Toader, declarat, joi, din nou, că nu va pleca din fruntea ministerului până în momentul în care în Monitorul Oficial „apare cu nume prenume alt ministru”, el argumentând că nu poate închide biroul în urma declaraţiilor făcute de Liviu Dragnea şi de alţi lideri din PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat joi, la Parlament, dacă în opinia sa mai este posibil să rămână în Guvern câtă vreme PSD nu îl mai susţine, Tudorel Toader a spus că nu pleacă din Ministerul Jistiţiei până când în locul său nu va fi numit oficial un alt ministru. 
 
„Întrebaţi-i pe dânşii, nu pe mine. Eu efectiv exercit atribuţiile până în momentul în care în Monitorul Oficial apare cu nume prenume alt ministru. Eu nu pot să mă duc acuma să închid biroul, să zic: am auzit că mă remaniază. Este o activitate continuă”, a afirmat Tudorel Toader.
 
El a evitat să răspundă dacă ia în calcul o demisie de onoare în urma ieşirilor publice din ultimele zile ale liderilor PSD. „Demisiile nu sunt numai de onoare, demisiile sunt din foarte multe considerente”, a replicat Toader.
 
Tudorel Toader a mai spus că dă „răspunsuri uneori parţiale”, adăugând: „Probabil că va veni un moment în care voi vorbi şi mai mult şi mai multe”.
 
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri seara, la România TV, că nu se consideră în război cu nimeni, a amintit că, atunci când a fost numit în funcţie, a primit garanţiile de conservare a statutului de independenţă şi a subliniat că îşi va exercita atribuţiile până când în Monitorul Oficial apare numele unui nou ministru al Justiţiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.