Titlul de doctor al ministrului cercetării, Ivan-Bogdan Gruia, a fost invalidat de CNATDCU, teza fiind coordonată de Vasile Dîncu, senator PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit newsweek.ro, titlul de doctor al ministrului Cercetării, Ivan-Bogdan Gruia, a fost invalidat de Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU).

Teza sa de doctorat nu a îndeplinit criteriile ştiinţifice şi a fost respinsă de către specialiştii Consiliului.

Anterior, ministrul îşi susţinuse teza de doctorat în faţa unei Comisii de doctorat de la Universitatea Bucureşti. Formată din profesori de la mai multe universităţi, Comisia recomandase să îi fie acordat titlul de doctor.

Ministrul Cercetării, Bogdan Gruia, a confirmat pentru Newsweek România faptul că, de la Comisia universitară de doctorat, a primit propunerea de a deveni doctor, dar şi faptul că CNATDCU a invalidat decizia Comisiei universitare şi că are un an pentru a-şi corecta lucrarea.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.