Dean Thompson, adjunctul şefului misiunii diplomatice a SUA, aflat la finalul misiunii sale, a declarat joi, după întrevederea pe care a avut-o cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, că sfatul său pentru România este să-şi menţină direcţia, în condiţiile în care este un aliat important al SUA şi există un parteneriat puternic cu Statele Unite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sfatul meu pentru România este să-şi menţină direcţia. Vreau doar să zic mulţumesc prietenilor pe care mi i-am făcut aici, colegilor. Este un parteneriat puternic şi minunat, România este un important aliat pentru SUA, îmi va fi un dor teribil şi apreciez oportunitatea de a servi aici. Au fost trei ani minunaţi. Vă mulţumesc tuturor”, a afirmat Dean Thompson, la finalul întrevederii pe care a avut-o cu Liviu Dragnea, cu ocazia încheierii misiunii în Romania.

Întrebat ce îi va lipsi cel mai mult din România, oficialul american a spus că sarmalele, mămăliga şi cozonacul, motiv pentru care speră să revină în ţara noastră.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„Am fost foarte norocos să călătoresc prin toată ţara, din Deltă, la munte, în Transilvania. O să-mi lipsească. Voi reveni în România, într-o zi sper să revin ... Ia sarmale, mămăligă, cozonac”, a conchis Thompson.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.