Candidatul PMP pentru funcţia de preşedinte a afirmat, după ce şi-a exprimat votul, că a votat pentru o Românie a respectului, ca tinerii ”să aibă motive să rămână în România”, el spunând că ”trebuie ca românii să ceară respect din partea celor care îi conduc”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezent duminică la vot, candidatul PMP Theodor Paleologu a afirmat că a ”a vota înseamnă a îndeplini o îndatorire”, iar exercitarea acestui drept e un act sacrosanct în democraţie, o chestiune de respect”.

„Am votat «pentru», pentru că în primul tur nu se votează «contra», în primul tur se votează «pentru», pentru valori, pentru convingeri, pentru credinţe, pentru idei, pentru idealuri. Am votat pentru ca fiul meu să aibă mai multe motive de a trăi şi de a  munci în România. Am votat pentru ca tinerii ca el, oameni din generaţia lui să aibă motive să rămână în România şi să contribuie la bunăstarea acestei ţări.  Am votat pentru o Românie a respectului respect pentru muncă, respect pentru educaţie, respect pentru moştenirea culturală şi spirituală a României şi a Europei, respect pentru românii de toate vârstele, tineri şi bătrâni, pentru românii din România  şi sin afara ţării”, a declarat Paleologu. 

Candidatul PMP a subliniat că ”trebuie ca românii să ceară respect din partea celor care îi conduc”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.