Testul de coronavirus al lui Nicuşor Dan este negativ, însă primarul ales al Capitalei anunţă că rămâne în izolare până vineri. La finalul săptămânii, Nicuşor Dan se va testa din nou.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Rezultatul testului Covid făcut la cerere este negativ. Nu sunt încadrat în definiţia de caz, deci nu am obligaţii legale de izolare. Totuşi, pentru maxima protecţie a celor din jur voi mai rămâne în izolare până vineri 9 octombrie inclusiv, când voi şi repeta testul”, a anunţat, luni, primarul ales al Capitalei, Niculor Dan.

Şi testul pentru coronavirus al premierului Ludovic Orban este negativ, dar rămâne izolar până joi, când va repeta testarea.

Premierul Ludovic Orban şi-a anulat participarea la evenimentele anunţate luni după ce una dintre persoanele alături de care s-a aflat în studioul unei televiziuni a fost diagnosticată cu COVID-19. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.