Fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici, care a avut de-a lungul timpului dese schimburi dure de replici cu Florin Cîţu, a comentat, miercuri seară, desemnarea acestuia pentru funcţia de premier, apreciind că ”nu poate fi considerată nici măcar o glumă proastă, ci o insultă la adresa românilor”. ”Cîţu - un ministru care a reuşit recordul de a fi demis de mai multe ori decât a fost învestit” a scris Teodorovci pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Continuând demersurile cu care ne-a obişnuit preşedintele Iohannis în direcţia atingerii "normalităţii" promise, iată-ne puşi în faţa unei alte decizii batjocoritoare la adresa poporului român. După decizia de a-l desemna pentru a doua oară pe Orban, sfidând orice fel de argumente constituţionale, morale şi politice, dovedind cea mai grosolană lipsă de respect faţă de forul legislativ al statului şi implicit faţă de reprezentanţii aleşi ai poporului român, suntem din nou în faţa unei decizii despre care, dacă nu aş fi convins că este deja de natură să afecteze interesul statului, aş putea să spun că frizează absurdul.Ce putea fi şi mai rău decât propunerea lui Orban ca premier-desemnat? Propunerea lui Cîţu - un ministru care a reuşit recordul de a fi demis de mai multe ori decât a fost învestit”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Eugen Teodorovici.

Potrivit acestuia, ”propunerea PNL ca variantă de premier în persoana lui Vasile Cîţu nu poate fi considerată nici măcar o glumă proastă, ci, mai degrabă, o insultă la adresa românilor”.

”Cel mai penibil premier este înlocuit de cel mai penibil ministru de finanţe şi cel mai penibil liberal. Cîţu şi-a dovedit deja incompetenţa atât în domeniul privat, cât şi în administraţia publică şi, în special, în ultimele 3 luni ca ministru de finanţe, aruncând în aer deficitul, sabotând ratingul de ţară, împrumutându-se la costuri record şi reuşind ca în fiecare zi să aducă un nou maxim istoric al cursului leu-euro. Gândiţi-vă ce dezastru ar putea să facă la Palatul Victoria! În plus, am dubii că Vasile Cîţu ar trece toate testele necesare pentru această funcţie...”, mai scris Teodorovici.

Fostul preşedinte executiv al PSD a afirmat că ”guvernarea PNL şi cel de-al doilea mandat al lui Klaus Iohannis sunt cea mai mare ţeapă dată românilor de la Traian Băsescu încoace”.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri seară, nominalizarea lui Florin Cîţu pentru funcţia de premier.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.