Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu solicită prezenţa premierului Ludovic Orban în Parlament în 28 aprilie pentru a prezenta un raport referitor la măsurile pentru combaterea epidemiei de coronavirus şi motivele care stau la baza lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În baza hotărârii Parlamentului din data de 16.04.2020 privind încuviinţarea prelungirii stării de urgenţă am adresat astăzi o solicitare Biroului Permanent al Senatului de a-l invita pe premierul Ludovic Orban în Parlament pentru a prezenta un raport cuprinzând măsurile adoptate sau preconizate pentru prevenirea şi combaterea epidemiei de COVID-19 şi motivele care le-au determinat”, a anunţat pe Facebook liderul ALDE.

Conform hotărârii prin care Parlamentul a încuviinţat decretul preşedintelui Klaus Iohannis de prelungire a stării de urgenţă, pe perioada stării de urgenţă, periodic, la fiecare 7 zile, sau ori de câte ori este necesar, Guvernul prezintă Parlamentului un raport cuprinzând măsurile adoptate sau preconizate pentru prevenirea şi combaterea epidemiei COVID-19 şi motivele care le-au determinat.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.