Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat miercuri, la Parlament, că prezenţa lui Victor Ponta în politică este "utilă”, iar lui nu îi este "indiferent” viitorul carierei politice a fostului premier, deoarece nu vrea să asistăm la "o slăbire a forţelor politice care îşi doresc o Românie mai bună, mai liberă şi mai democratică”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De Victor Ponta mă interesează dintr-un motiv cu totul şi cu totul aparte. În primul rând, a fost prim-ministru, a avut un mandat de succes, am avut o colaborare politică foarte bună şi cred că prezenţa lui pe scena politică şi viitorul carierei lui, cel puţin mie, nu îmi sunt indiferente”, a afirmat preşedintele Senatului.

Tăriceanu a susţinut că prezenţa lui Victor Ponta în politică este „utilă”.

"Eu cred că prezenţa lui este utilă, nu ştiu dacă în afara unei structuri politice pentru că un exerciţiu politic în afara unui partid este foarte dificil, dar, până la urmă, eu nu pot să îmi exprim părerea decât din afară. Decizia va rămâne să fie luată de Victor Ponta şi PSD”, a completat copreşedintele ALDE.

În încheiere, Călin Popescu Tăriceanu şi-a exprimat speranţa că nu vom asista la o slăbire a forţelor care îşi doresc o Românie mai bună şimai democratică.

"Ceea ce mi-aş dori eu este să nu asistăm la o slăbire a forţelor care îşi doresc o Românie mai bună, mai liberă, mai democratică”, a conchis preşedintele Senatului. 

Fostul prim-ministru Victor Ponta a anunţat, miercuri, la Parlament, că îşi depune demisia în alb din partid, pe care o va trimite preşedintelui Liviu Dragnea. 

”Dacă deranjez, că am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea – ştiţi că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid – îi trimit demisia mea în alb şi când îl supăr foarte tare o introduce şi a scăpat de mine. Dar să tac din gură n-o să tac, nu pot la vârsta asta să mai tac din gură pe lucruri pe care le-am văzut, e care le ştiu şi pe care le văd cu îngrijorare”, a declarat Victor Ponta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.