Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis l-a informat, în consultările pe care le-a avut, vineri, prin teleconferinţă, că se gândeşte la o nouă nominalizare a lui Ludovic Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tăriceanu a declarat, vineri, la Digi 24, că a avut consultări cu preşedintele, prin teleconferinţă, şi a fost informat că, cel mai pribabil, va exista o nouă nominalizare a lui Ludovic Orban.

”Preşedintele mi-a explicat că se gândeşte la nouă nominalizare din partea PNL, a lui Ludovic Orban”, a declarat Tăriceanu.

Acesta a afirmat că i-a transmis preşedintelui că ALDE nu poate accepta un Guvern din care să mai facă parte Ludovic Orban şi Florin Cîţu, numind desemnările acestora ”neinspirate”.

”Domnul Ludovc Orban s-a descalificat. (...) Într-o perioadă de criză, aceste considerente de partid trebuie lăsate în planul doi. Aici este vorba despre întreaga ţară care este în pericol”, a mai spus Tăriceanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.