Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, că nu se pune sub nicio formă problema desfiinţării Pilonului II de pensii şi nici nu se stopează plăţile către acesta, însă Guvernul vrea să ştie ce se întâmplă cu banii depuşi în acesta. Tăriceanu a susţinut că, la întâlnirea de la Guvern cu premierul Viorica Dăncilă şi cu liderul PSD Liviu Dragnea, nu s-a discutat acest subiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu se desfiinţează Pilonul II, nu poate fi vorba de aşa ceva. (...) Din câte am văzut, a fost o greşeală din partea Comisiei de Prognoză. Nu se stopează plăţile”, a afirmat Tăriceanu, într-o conferinţă de presă.

El a ţinut să precizeze că aceeaşi sursă o au contribuţiile şi la Pilonul I, şi la Pilonul II.

”Vrem să avem o imagine clară asupra randamentului la Pilon II, ce se întâmplă cu banii investiţi, unde se duc. (...) Nu se pune sub nicio formă problema desfiinţării Pilonului II”, a subliniat liderul ALDE.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.