Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a transmis, pe Facebook, un mesaj video de Ziua Naţională, în care spune că trăim o perioadă în care drepturile şi libertăţile cetăţenilor sunt ameninţate, o perioadă în care se pare că românii nu-şi pot decide singuri viitorul. El îşi exprimă speranţa că românii vor reuşi să clădească o societate mai bună, mai liberă şi mai prosperă pentru toţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sărbătorim ziua de 1 Decembrie amintindu-ne valorile şi idealurile pentru care au militat înaintaşii noştri în anul 1918: dorinţa de libertate, de autodeterminare şi de a aduna pe toţi românii sub un singur steag. Astăzi, trăim o perioadă în care drepturile şi libertăţile cetăţenilor sunt ameninţate, trăim într-o perioadă în care se pare că românii nu-şi pot singuri decide viitorul. Sunt convins însă că vom depăşi toate aceste dificultăţi, aşa cum am făcut-o şi în ultimii 25 de ani, după ce am lăsat în urmă haina grea a comunismului şi ne-am pregătit cu toţii să construim o societate mai prosperă, o societate mai bună, mai democratică, mai liberă. Am reuşit prin efoturile depuse de toţi românii să ducem România către valorile euro-atlantice, către aderarea la NATO şi la UE. La fel cred şi pentru viitor. Cu eforturi pe care le vom face cu toţii, vom reuşi să clădim o societate mai bună, mai liberă şi mai prosperă pentru toţi românii. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!”, spune Tăriceanu în mesajul video.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Conform unui anunţ al ALDE de joi seară, Călin Popescu Tăriceanu se va afla vineri dimineaţă la sediul partidului - care este chiar lângă Arcul de Triumf - şi va urmări parada militară din public.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.