Copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marţi, la Cluj, că guvernul tehnocrat a fost "unul dintre capriciile preşedintelui Iohannis” şi "un experiment politic clar eşuat”, caracterizând activitatea Guvernului Cioloş ca fiind "un an nu de stagnare, ci de regres”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, marţi, la Cluj, că guvernul tehnocrat a fost unul dintre capriciile preşedintelui Iohannis şi "rezultatul lipsei de experienţă politică”.

"Ce s-a întâmplat este rezultatul lipsei de experienţă politică a preşedintelui şi a lipsei de cultură politică. [n.r - Guvernul tehnocrat) poate fi trecut la capitolul capricii ale preşedintelui. După cum vedem, a vrut multe lucruri. A vrut şi Parlament şi Guvern personale şi cred că votul de la finele acestui an ar trebui să limpezească apele”, a mai spus copreşedintele ALDE.

Tăriceanu a mai spus că regretă că anul în care a funcţionat guvernul Cioloş a fost unul "pierdut în totalitate de România”, explicând o eventuală guvernare ALDE-PSD ar urma să fie o demonstraţie asupra "modului în care trebuie condusă ţara”.

"Regret anul acesta pierdut în totalitate de România. A fost mai degrabă un an de regres, nu de stagnare. Este o mare decepţie ce se întâmplă. Este un experiment politic clar eşuat. A fost un experiment dorit de către domnul Iohannis şi i-am atras atenţia de la început că este o decizie greşită şi noi, cei de la ALDE am votat împotrivă. Nu am nicio satisfacţie că am demonstrat că este o alegere politică proastă”, a mai spus acesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.