Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu speră ca vizita Papei "să lase urme durabile în societatea româneascăÎ", considerând că "avem nevoie de inspiraţie pentru a ne regăsi coeziunea socială şi solidaritatea naţională".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sper ca valorile pe care Papa Francisc le întrupează - credinţa în demnitatea persoanei umane, în egalitatea tuturor oamenilor în faţa lui Dumnezeu, grija faţă de cei în nevoi, fraternitatea, simplitatea şi sinceritatea - să ne inspire pe toţi. Sper ca această vizită să lase urme durabile în societatea românească. Avem nevoie de inspiraţie pentru a ne regăsi coeziunea socială şi solidaritatea naţională", scrie Tăriceanu pe Facebook.

El urează bun venit Papei Francisc şi urează tuturor cetăţenilor României să meargă împreună cu Sfântul Părinte" pe drumul unităţii de credinţă în valorile care ne fac pe deplin umani: demnitatea, egalitatea şi libertatea".

Papa Francisc începe vineri, la Bucureşti, vizita de trei zile în România. Sub motto-ul „Să mergem împreună!”, Sanctitatea Sa va vizita şi Iaşiul, Blajul, precum şi sanctuarul marian de la Şumuleu-Ciuc. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.