Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, întrebat dacă se impun demisii în Guvern în urma situaţiei provocate de OUG 13, că decizia de abrogare a Ordonanţei este o asumare a "abordării nefericite" care s-a întâmplat, iar factorii politici, nu strada trebuie să găsească acum alte soluţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tăriceanu a precizat că nu este treaba Parlamentului să decidă asupra componenţei Guvernului, dar a dat de înţeles că abrogarea OUG este suficientă.

"Eu cred că decizia Guvernului de retragere a OUG 13 este o asumare implicită a unei abordări nefericite, ca să folosesc un termen eufemistic. Pe de altă parte, ceea ce mi-aş dori foarte mult este ca odată cu abrogarea OUG să se poată reveni la masa dialogului, la calm, la discuţie, pentru că numai dezbaterea concretă poate să dea soluţia, şi nu, din păcate, strada, cu toată consideraţia pentru cei care doresc să-şi exprime în mod liber opiniile", a spus el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Liderul ALDE a adăugat că abrogarea OUG "a descâlcit ghemul".

Întrebat ce înseamnă "abordare nefericită", Tăriceanu a răspuns sec: "Ce s-a întâmplat".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.