Liderul ALDE Călin Popoiescu Tăriceanu, afirmă că prin moartea fostului ambasador Mihnea Constantinescu, a pierdut nu doar un fost colaborator, ci şi un apropiat prieten, spunânf că acest a fost "un om care întruneşte definiţia profesionalismului şi a bunului simţ deopotrivă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu mare tristeţe am aflat că s-a stins din viaţă Mihnea Constantinescu. Am pierdut azi nu doar un fost colaborator, ci şi un apropiat prieten. Am avut onoarea de a lucra, de a împărtăşi gânduri şi opinii împreună. A fost un om care întruneşte definiţia profesionalismului şi a bunului simţ deopotrivă, având o contribuţie importantă la toate dosarele care vizau România. Era persoana pe care te puteai baza în orice moment", scrie Tăriceanu pe Facebook.

El spune că Mihnea Constantinescu a fost unul dintre cei mai respectaţi diplomaţi români, reprezentând cu demnitate România în toate funcţiile deţinute.

"Este o veste tristă pentru tot corpul diplomatic, pentru că Mihnea Constantinescu a fost un om de o mare calitate profesională, echilibru şi un mare patriot.
Sincerele mele condoleanţe familiei sale. Dumnezeu să îl odihnească în pace!", afirmă fostul premier.

Fostul ambasador Mihnea Constantinescu a încetat din viaţă în această noapte, la vârsta de 57 de ani, într-un spital din Nisa.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.