Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat că va merge miercuri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a participa la procesul în care este trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sigur că da, voi merge cu toate că am şi moţiunea de cenzură aici şi este obligaţia mea să particip. O să mă duc de dimineaţă. Nu ştiu dacă o să pot să termin până la ora la care este şedinţa de la ora 12.00, dedicată moţiunii”, a declarat Tăriceanu întrebat dacă va merge la ICCJ pentru a fi prezent la termenul din dosarul în care este judecat.

În 6 iulie, procurorii DNA Braşov l-au trimis în judecată pe preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pentru infracţiunile de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, în legătură cu declaraţiile date ca martor în dosarul retrocedării unei suprafeţe din Pădurea Snagov şi a fermei Băneasa, în care sunt judecaţi prinţul Paul, Remus Truică, Tal Silberstein şi Dan Andronic.

Alături de preşedintele Senatului a fost trimis în judecată şi Dorin Marian, fost şef al Administraţiei Prezidenţiale a României în anul 2000, acesta fiind acuzat de mărturie mincinoasă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.