Senatorul Tánczos Barna:, ministru al Mediului, anunţă, lui seară, că Senatul a adoptat, în calitate de primă cameră sesizată, proiectul de lege iniţiat pentru protejarea pădurarilor. Potrivit legii, agresarea pădurarilor va fi încadrată la ultraj. Ministrul explică faptul că, în ultimii ani, 6 pădurari au fost omorâţi şi 700 de angajaţi din sistem au fost atacaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Senatul a adoptat, în calitate de primă cameră sesizată, proiectul de lege iniţiat de mine pentru protejarea pădurarilor. Este inacceptabil ca viaţa pădurarilor să fie pusă în pericol. Recent, hoţii de lemne au atacat un pădurar din judeţul Dâmboviţa. Am depus un amendament la Codul Penal care prevede ca agresiunile împotriva pădurarilor să fie considerate infracţiuni”, a scris luni seară, pe Facebook, Tánczos Barna.  

În expunerea de motive, Tánczos Barna arată că, în ultimii ani, 6 pădurari au fost omorâţi şi 700 de angajaţi din sistem au fost atacaţi, iar atacul asupra acestora trebuie încadrat la ultraj, cu limite superioare ale pedepselor.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.