Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor Tanczos Barna a declarat miercuri, după ce a primit rapelul la vaccinul împotriva SARS-CoV-2, că singura soluţie de a combate această boală este vaccinarea şi recomandă populaţiei să aibă încredere în oamenii de ştiinţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am făcut şi eu astăzi rapelul. Mă număr printre persoanele care au trecut prin această boală. Acum şase luni am făcut o formă destul de serioasă a acestei boli şi vă pot spune că sunt convins 100% de faptul că doar prin vaccinare putem să prevenim îmbolnăvirea, putem să învingem această boală. Le recomand tuturor să aibă încredere în oamenii de ştiinţă, în cei care fac cercetările ştiinţifice şi care ne furnizează, practic, singura soluţie în lupta împotriva acestei boli este vaccinarea. Le recomand tuturor să folosească cu încredere această soluţie, să se vaccineze şi împreună să învingem această boală”, a afirmat Tzancos Barna, miercuri după vaccinarea cu a doua doză de ser împotriva COVID-19.

Membrii Guvernului primesc doza de rapel a vaccinului împotriva COVID-19 miercuri la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar ”Dr. Carol Davila”. 

Vicepremierul Dan Barna a afirmat, miercuri, după c a primit doza de rapel a vaccinului împotriva coronavirus, că se simte bine, nu a avut niciun fel de reacţie adversă. El crede că, prin vaccinare, „începem să ne facem bine cu toţii ca ţară”, dar, până când acest lucru să se întâmple recomandă respectarea tuturor recomandărilor medicilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.