Numărul celor care protestează în Piaţa Victoriei a ajuns la 170.000, în timp ce în oraşele din ţară alţi 300.000 de oameni participă la manifestaţiile din stradă, au declarat pentru News.ro surse din cadrul forţelor de ordine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul protestatarilor din Piaţa Victoriei a ajuns la 170.000 sâmbătă, în a cincea zi de proteste, când premierul a anunţat că OUG de modificare a codurilor penale va fi abrogată.  Pe un bloc din Piaţa Victoriei sunt proiectate cuvintele "Hoţii”, "Huooo”, "Noaptea, ca hoţii” şi harta României, în interiorul căreia scrie "#neamtrezit”.

Manifestanţii au cântat Imnul, după ce au scandat "Hoţii” şi "DNA să vină să vă ia” şi au suflat în vuvuzele şi fluiere.

Şi în ţară au ieşit pe străzi zeci de mii de oameni. Peste 10.000 de ieşeni protestează pe străzile oraşului scandând "Moldova s-a trezit”. Pe o pancartă se poate citi: "De Sfântul Valentin, nu vreau trandafiri”. Tot atâţia manifestanţi sunt şi la Constanţa şi la Braşov, în timp ce pe străzile Sibiului sunt 25.000 de protestatari, acelaşi număr de oameni manifestând şi la Timişoara. Peste 6.000 de manifestanţi sunt şi la Craiova, în timp ce la Galaţi numărul acestora a depăşit 7.000.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.