Adrian Albu, supravieţuitor al tragediei de la Colectiv, candidează, sâmbătă, pentru un loc în Biroul Politic al USR PLUS pe lista ”Împreună USR PLUS – Curaj pentru România” la Congresul acestui partid. ”Spiritul civic a făcut posibile protestele de la OUG13 şi ne-a dus la peste 20 la sută la europarlamentare”, a transmis Albu în cadrul Congresului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Adrian Albu a declarat, sâmbătă, la Congres ul USR PLUS că spiritul civic de după Colectiv a făcut posibile protestele de la OUG13, dar şi cel din 10 august. 

”Acest spirit civic a făcut ca Fără penali în funcţii publice să fie un succes, a blocat un referendum al intoleranţei şi ne-a dus la peste 20 la sută la europarlamentare. România a văzut în noi posibilitatea unui trai normal într-o ţară normală. Este de datoria noastră să confirmăm încrederea investită în noi. De reuşita noastră depinde soarta acestei ţări”, a spus Adrian Albu. 

El a adăugat că intrarea sa în cursă pentru un loc în Biroul Politic reprezintă un manifest către partid de a se consulta cu societatea, pentru a-i capta nevoile. 

Albu a spus că pentru a câştiga prezidenţialele şi parlamentarele din 2024, USR PLUS trebuie să crească de la opt europarlamentari la 12, să crească de la patru primari de municipii mari la 15, iar în loc de 80 de parlamentri să câştige 120 de mandate.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.