Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe, lider al PNL Sector 4, anunţă că medicul Cătălin Cîrstoiu, a început turul de forţă pentru câştigarea Primăriei Bucureşti, cu PNL Sector 4, ocazie cu care au discutat despre planul pe care îl are pentru Bucureşti. ”Cătălin Cîrstoiu poate, ştie şi vrea!”, este concluzia lui Stroe. "Trebuie să fim o echipă, niciodată nu am operat singur un pacient”, a afirmat la rândul său Cîrstoiu, conform lui Ionuţ Stroe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Cătălin Cîrstoiu a început turul de forţă pentru câştigarea Primăriei Bucureşti, cu PNL Sector 4! L-am avut alături de noi la şedinţa PNL Sector 4 pe medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PNL-PSD pentru Primăria Capitalei. Suntem prima organizaţie de sector pe care o cunoaşte şi ne-a făcut plăcere să discutăm aplicat despre planul pe care îl are pentru Bucureşti, despre viziunea lui de primar general. Vă spun, Cătălin Cîrstoiu poate, ştie şi vrea! Pentru mine este clar că va fi primar general!”, a scris Stroe pe Facebook, postând şi imagini din timpul şedinţei.
El afirmă despre candidatul PSD-PNL că ”este foarte încrezător, munceşte mult”, iar PNL Sector 4 l-a asigurat de întreg sprijinul organizaţiei pentru victoria de pe 9 iunie!
”Avem în sfârşit şansa să avem un primar care va face treabă, care a demonstrat că este un foarte bun manager la Spitalul Universitar. Mi-a plăcut foarte mult ce a punctat Cătălin în discuţia de aseară: "Trebuie să fim o echipă, niciodată nu am operat singur un pacient, ci alături de colegii mei, eram o echipă! Şi aici, la fel!"”, relatează Ionuţ Stroe.
”Mulţumim, Cătălin Cîrstoiu, pentru vizită, suntem alături de tine! Facem echipă pentru Bucureşti!”, scrie el în finalul mesajului.
Candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei, din partea alianţei PSD-PNL, a fost anunţată oficial miercuri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.