Stelian Ion a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să convoace de urgenţă Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) pentru a discuta situaţia de securitate de pe flancul estic al NATO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Preşedintele Iohannis ar trebui să convoace de urgenţă CSAT pentru a discuta situaţia de securitate de pe flancul estic al NATO. Cele două mesaje transmise astăzi de Klaus Iohannis pe Twitter, prin care salută anunţurile făcute de preşedinţii Joe Biden şi Emmanuel Macron privind prezenţa militară în România, nu ţin loc nici de decizie strategică, nici de analiză de securitate. Ar fi o dovadă de iresponsabilitate politică şi inconştienţă ca preşedintele să aştepte să se deterioreze situaţia din estul Europei şi abia apoi să convoace şedinţa CSAT”, a scris Stelian Ion, joi pe Facebook. 
 
Preşedintele Klaus Iohannis a salutat, în mesaje transmise pe Twitter, anunţul preşedintelui francez Emmanuel Macron privind disponibilitatea acestei ţări de a participa la prezenţa militară avansată a NATO în România şi „anunţul explicit” al şefului statului american, Joe Biden, privind sporirea prezenţei militare americane, „dacă situaţia de securitate se deteriorează”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.