Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, a declarat că nu are cunoştinţe de discuţii în cadrul coaliţiei de guvernare de schimbare a unor ministere, dar a susţinut că în perioada aceasta ar trebui să se îmbunătăţească colaborarea în echipa guvernamentală, deoarece lupta internă din PNL duce la pierderi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Nu ştiu de astfel de discuţii, dacă or exista astfel de planuri, nu am participat la astfel de discuţii”, a declarat Stelian Ion, la B1 TV, după ce a fost întrebat dacă are cunoştinţă despre anumite intenţii de schimbare a unor ministere.
 
Stelian Ion a afirmat că în cadrul coaliţiei de guvernare ar trebui să se îmbunătăţească colaborarea.
 
"În perioada asta trebuia să exersăm foarte bine şi să ne îmbunătăţim colaborarea unii cu alţii şi în echipa guvernamentală pentru că în definitiv cu toţii vom câştiga sau vom pierde împreună. Dacă avem impresia că noi câştigăm de la PNL, poate câştigăm puţin pe termen scurt, faptul că se luptă între ei, dar ideea e că se luptă între ei, pierdem cu toţii”, a declarat Stelian Ion.
 
Întrebat despre rezultatele ultimului sondaj care plasează USR PLUS sub AUR, Stelian Ion a precizat că nu ştie cât de corectă este această evaluare.
 
"Nu ştiu cât de corectă este această evaluare, vom face şi noi, vom vedea, guvernarea e lungă. A trecut o parte, e adevărat, au trecut luni de zile, dar e timp să revenim aici. Pe partea economică situaţia stă altfel, a vorbit şi premierul. Ideea este că calculele acestea mărunte, încercăm să îl punem într-o lumină nefavorabilă pe colegul ca noi să creştem, lucrurile nu vor funcţiona aşa. Pentru că lumea se va uita cum merge guvernarea în ansamblu şi se va prezenta la vot în 2024 în funcţie de asta”, a declarat Stelian Ion.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.