Ministrul revocat al Justiţiei, Stelian Ion, a afirmat că vede numirea lui Lucian Bode interimar pe acest post ca fiind nepotrivită pentru că acest portofoliu revenea USR PLUS. El a precizat că prin acest gest el vede un semnal dat de premierul Florin Cîţu că vrea să îndepărteze USR PLUS de la guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Stelian Ion a fost întrebat joi dimineaţă cum vede numirea lui Lucian Bode interimar la Justiţie. 
“O văd nepotrivită din prisma faptului că în urma negocierii care s-a făcut la un moment dat, acest portofoliu revenea USR PLUS. O văd ca pe un semnal pe care l-a dat unilateral premierul Florin Cîţu că vrea să îndepărteze USR PLUS de la guvernare. Este alegerea domniei sale, unilaterală, având şi alţi miniştri în cadrul Guvernului. Nu era mulţumit de activitatea unui ministru, nu era mulţumit de activitatea mea, avea atributul acesta, deşi încălca grav înţelegerea din coaliţie, dar în orice caz, dacă dorea să păstreze coaliţia, trebuia să numească interimar un ministru USR PLUS. Altfel e semnalul că vrea să distrugă această coaliţie”, a afirmat Stelian Ion.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.