Vicepimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu,afirmă că nesusţinerea Programului Naţional de Investiţii Anghel Saligny echivalează cu nesusţinerea tuturor primarilor din ţară, iar premierul nu putea să cedeze din cauza unor presiuni politice. ”Este important să continuăm guvernarea”, este mesajul acestuia pentru cei din USR PLUS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Să nu susţii Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny echivalează cu nesusţinerea tuturor primarilor din ţară. Înseamnă, de fapt, să nu vrei să ajungi cu măsuri concrete de îmbunătăţire a vieţii la fiecare român. Înseamnă, în acelaşi timp, că decalajul faţă de alte ţări europene nu va fi eliminat în acest deceniu. Mai înseamnă refuzul de a dezvolta şi de a moderniza România, refuzul de a primi 50 de miliarde de lei pentru apă, canalizare, gaze şi drumuri din toate colţurile ţării”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Stelian Bujduveanu.  

Acesta afirmă că ”Partidul Naţional Liberal şi-a asumat dezvoltarea României”.  

”Premierul Florin Cîţu nu poate să cedeze din cauza unor presiuni politice. Are obligaţii faţă de români, faţă de copiii lor şi de viitorul acestora în România. Este important să continuăm guvernarea în cele mai bune condiţii pentru dezvoltarea tuturor comunităţilor locale, indiferent de culoarea politică! Acesta este mesajul meu pentru colegii din USR PLUS! Împreună, avem o mare responsabilitate, vă rog să nu fugiţi de ea”, a mai scris viceprimarul PNL al Capitalei.  

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.