Senatorul PSD Ştefan Radu Oprea a afirmat că premierul Florin Cîţu trebuie să vin în Parlament, în săptămâna 15 - 19 februarie şi să spună care sunt rezultatele vizitei la Bruxelles şi de ce îşi bate joc de Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am decis ca premierul Florin Cîţu să vină în Parlament, în săptămâna 15-19, în conformitate cu regulamentul Camerei Deputaţilor, şi să dea explicaţii. Trebuie să spună foarte clar care sunt rezultatele vizitei la Bruxelles şi de ce îşi bate joc de Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă”, a declarat Ştefan Radu Oprea la finalul şedinţei de luni a Biroului Politic Naţional al PSD.

Acesta a adăugat că ar trebui dezbătut PNRR în Parlament.

„Preşedintele Marcel Ciolacu a avut săptămâna trecută discuţii cu comisarii europeni. Toţi ne-au vorbit despre cele 14 milioane granturi, trebuie să ştim foarte clar că este o componentă importantă de împrumuturi acolo şi că acest Plan naţional de redresare şi rezilienţă trebuie să fie un efort al românilor şi atunci dezbaterea trebuie să aibă loc în Parlament. De aceea premierul Florin Cîţu trebuie să vină în Parlament şi să dea explicaţii”, a mai spus social-democratul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.