Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, afirmă că social-democraţii vor vota propunerile făcute de actuala coaliţie de guvernare privind reducerea pensiilor "foarte, foarte mari". "Să vină cu proiect de lege, abia aşteptăm, noi imediat am votat. Să vină cu proiect de lege, sunt la putere, au majoritate şi votăm şi noi, o asigur pe doamna Turcan public de lucrul ăsta”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Liderul social-democrat Paul Stănescu anunţă că PSD va vota proiectele de legi propuse de actuala putere care au în vedere reducerea pensiilor speciale, cu excepţia celor ale militarilor. 
 
"Noi am depus proiect de lege, am închis-o cu pensiile la parlamentari, toată lumea a fost de acord, a fost proiect de lege PSD, a votat toată lumea, am închis cu pensiile la parlamentari. Îi aşteptăm pe actuala putere, ca şi majoritate, nu ştiu, cu ordonanţă de urgenţă, dar nu se poate, cu proiect de lege să vină în Parlament să propună şi eu îi asigur de acum că PSD va vota reducerea pensiilor la categoriile care sunt cu pensii foarte, foarte mari. Nu ne legăm de pensiile militarilor. Dar să vină cu proiect le lege, abia aşteptăm, noi imediat am votat. Să vină cu proiect de lege, sunt la putere, au majoritate şi votăm şi noi, o asigur pe doamna Turcan public de lucrul ăsta”, a afirmat Paul Stănescu, marţi seară, la Antena 3. 
 
În ceea ce priveşte alte propuneri legislative, PSD va analiza fiecare proiect şi va veni cu amendamente, a precizat Stănescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.