Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost întrebat marţi despre primele de Sărbători la instituţii aflate în subordinea ministerului, şi dacă acestea sunt exceptate de la ordonanţa pentru reducerea cheltuielilor, el precizând că nu ia nimeni prime de sărbători şi nu a fost nimeni exceptat de la aşa ceva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Transporturilor a fost întrebat dacă Metrorex şi celelalte companii feroviare vor primi prime şi sunt exceptate de la ordonanţa pentru reducerea cheltuielilor. 

"Nu ia nimeni prime de sărbători şi nu a fost nimeni exceptat de la aşa ceva. Am văzut ştire legată de aeroport.  Mai spun o dată, deşi s-a şi transmis şi oficial nu s-a dat niciun fel de primă la aeroport şi nici nu se va nu se va da", a declarat Sorin Grindeanu. 

El a precizat că ”a fost o chestiune care nu a avut legătură cu realitatea”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.