Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a discutat cu vicepremierul italian Matteo Salvini despre aderarea României la Schengen, arătând că ţara noastră apreciază sprijinul oferit în acest sens de Italia. Totodată, el a subliniat ”aşteptările statului român cu privire la seriozitatea companiilor italiene implicate în proiectele de infrastructură de la noi din ţară”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”România merită să fie parte a spaţiului Schengen şi apreciem sprijinul constant oferit de Italia aderării noastre! Este una dintre temele europene importante pe care le-am punctat, astăzi, cu vicepremierul Republicii Italiene, Matteo Salvini”, a arătat Sorin Grindeanu, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Grindeanu, care este ministrul Transporturilor, a adăugat că, la nivel bilateral, a pus accentul pe ”aşteptările statului român cu privire la seriozitatea companiilor italiene implicate în proiectele de infrastructură de la noi din ţară”.

”Mizăm pe sprijinul pe care statul italian îl poate acorda acestor firme pentru îmbunătăţirea prestaţiei lor şi respectarea angajamentelor contractuale”, a conchis Grindeanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.