Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, marţi seară, că va acorda direct ”cartonaş roşu” celor care nu vor fi corecţi în domeniul Transporturilor şi a criticat faptul că nenumăratele studii, planuri şi hărţi privind infrastructura rutieră au costat foarte mulţi bani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat cum va elimina şpaga şi corupţia din Ministerul Transporturilor, Sorin Grindeanu a răspuns că el este un om corect, astfel că le cere şi colaboratorilor săi să fie corecţi.
 
”Nu sunt organ de urmărire penală, dar o să le cer tuturor celor care vor să colaboreze cu mine să fie extrem de corecţi. Eu sunt un om corect, acelaşi lucru îl aştept şi de la ei. Nu există cartonaş galben, e direct roşu. Dacă se întâmplă lucrurile de această manieră - şi pot să o ia ca pe un avertisment, dacă vreţi, ceea ce am spus, pentru că prea mult... Datoria statului, indiferent de guverne, de stânge, de dreapta, de preşedinţii pe care i-am avut în aceşti 30 şi ceva de ani de la Revoluţie, datoria noastră, a statului faţă de cetăţean  este imensă, din perspectiva onfrastructurii de transport, fie că vorbim de rutier, feroviar şi aşa mai departe”, a declarat Sorin Grindeanu, la Antena3, marţi seara.
 
Grindeanu a adăugat că ”trebuie să se întâmple lucruri” în domeniul Transporturilor, nu doar să se vorbească despre aceste lucruri.
 
”Trebuie să se întâmple lucruri, nu trebuie să vorbim despre lucruri. În toţi anii aceştia, dacă nu s-au făcut la hărţi şi la planuri şi la studii. Problema e cădacă desenau ei că voiau ei e una, problema e că au şi costat zeci, poate chiar sute de milioane toate aceste studii care până la urmă să sperăm că vor fi puse în practică”, a declarat Grindeanu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.