Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu este de părere că niciunul dintre cele două mari partide, PSD şi PNL, nu îşi poate ”permite” să nu aibă candidat pentru funcţia de preşedinte al României. El consideră că liderul PSD, Marcel Ciolacu, ar fi ”un preşedinte foarte bun”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Eu totuşi cred, e părerea mea, în acest moment, că niciunul dintre cele două partide nu îşi poate permite să nu aibă candidat, cel puţin în primul tur. Dar e părerea mea personală”, a afirmat Sorin Grindeanu, luni seară, la Digi 24, referindu-se la candidaturile pentru funcţia supremă în stat. 
 
El a susţinut că Marcel Ciolacu ar fi cel mai bun candidat din partea PSD. 
 
”E cel mai bun, în acest moment, din Partidul Social Democrat şi ar fi un preşedinte foarte bun. Iar după 20 de ani de preşedinţi de dreapta, cred că e timpul să avem şi preşedinţi de stânga”, a completat Grindeanu. 
 
Reprezentantul PSD a mărturisit că, în opinia sa, ar fi fost preferabilă o victorie a lui Victor Ponta în faţa lui Klaus Iohannis. 
 
”Ar fi fost mult mai dinamice lucrurile în România, venea cu o experienţă de prim-ministru (Victor Ponta – n.r.)”, a spus Grindeanu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.