Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a anunţat că partidul din care face parte va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei Cladiu Năsui, în Parlament, după dezbaterile din Legislativ pe bugetul pentru 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Tot în Biroul Politic Naţional al PSD am decis să depunem moţiune simplă împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui pentru bătaia de joc la adresa antreprenorului român. În loc să îi ajute el nu face decât să blocheze un program de finanţare de 500 milioane euro. Deci după dezbaterile pe buget, vom face o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui”, a afirmat Sorin Grindeanu, într-o conferinţă de presă luni la sediul PSD. 

Ministrul Economiei Claudiu Năsui a anunţat că a depus plângere penală in rem la DNA legată de suspiciuni de corupţie cu privire la înscrierile în platforma de granturi acordate înreprinderilor mici şi mijlocii. El face această precizare în replică la anunţul PSD privind iniţierea unei moţiuni împotriva sa.

Preşedintele social-democraţilor Marcel Ciolacu a anunţat miercurea trecută că PSD va depune moţiune împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui acuzându-l pe acesta că „a avut cont de administrator şi a putut să intervină” în procedura de alocare a ajutoarelor financiare din fonduri europene pentru întreprinderile mici şi mijlocii.

„Eu mă mir că nu a descins DNA într-un astfel de caz, când vorbim de bani europeni şi de o sumă atât de mare şi de 27.000 de companii care au fost blocate să aibă acces la acest program”, a afirmat liderul PSD. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.