Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, sâmbătă, că fostului ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă (USR) este ”un tip de politician necrofag”, referindu-se la declaraţia recentă a acestuia potrivit căreia ”mafia păstorită de Grindeanu a mai primit o lovitură” după ce şeful de la ISCTR Cluj a fost ridicat pentru luare de mită. Grindeanu a subliniat că, dacă şeful ISCTR Cluj a furat, nu are decât să plătească.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat, sâmbătă, la emisiunea Insider politic de la Prima TV, cum comentează afirmaţiile lui Cătălin Drulă potrivit cărora ”mafia păstorită de Sorin Grindeanu a mai primit o lovitură”, ministrul Transporturilor a precizat că Drulă se hrăneşte din diverse tragedii.

”Drulă e un tip de politician necrofag care se hrăneşte din diverse tragedii, din  diverse situaţii de acest tip. Eu sunt foarte bucuros. Dom'le, dacă a furat omul ăla, să îl ia. Nu îl cunosc, nu l-am pus eu. Dacă a făcut, eu nu sunt pe post de miliţian în această instituţie. Dacă a făcut lucruri care sunt în afara legii, să vină, să plătească oricine face asemenea  lucruri să meargă să răspundă şi să plătească în faţa legii. Nu răspund eu şi nu răspunde nimeni pentru ce face altcineva. Nu pot să fiu decât bucuros şi să aplaud acţiuni de acest tip, dacă ele se vor dovedi a fi corecte şi nu am motive să nu cred că nu sunt corecte. Nu îl cunosc, nu l-am văzut niciodată. După nume nu îmi spune nimic”, a declarat Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a spus că s-a interesat cine este şeful ISCTR de la Cluj, după ce a văzut că este vizat într-un dosar de luare de mită.

”M-am interesat şi eu văzând, a fost numit de dinainte de a ajunge eu ministru, a fost numit în acea funcţie. A fost numit de pe zonă liberală. Dar repet, nu contează, să fi fost USR-ist, PSD-ist, liberal, nu asta e  important. Important e că acest om pare că a încălcat legea şi pentru asta va plăti. Punct. Şi aplaud aceste acţiuni de acest tip”, a continuat Grindeanu.

Sorin Grindeanu le-a transmis celor de la USR să se uite mai bine în propria ogradă.

”Iar domnii care mai fac observaţii de tipul ăsta, ar fi bine să se uite în propria ogradă. Parcă de la domnul ăsta auzeam mai devreme, de la acest domn Drulă, caum că să facem cu doamna Clotilde, a luat şi ea  3.000 de lei în plus. Ok, s-a început urmărirea penală, deci e penală, după definiţia celor de la USR (...) Contează că e un leu sau că e 3.000? Nu mai avem principii sau se aplică doar la alţii?”, a mai afirmat Sorin Grindeanu.

Întrebat dacă e la fel de tranşant când vine vorba de fostul coleg de partid Dumitru Buzatu, Grindeanu a afirmat că în acest caz este ”poate mai tranşant”.

”Absolut de acord. Poate mai tranşant. Aşa ceva nu pot să accept şi nu accept. Am văzut cu toţii imaginile respective. Eu nu sunt procuror şi nici judecător...E în arest, foarte bine, vor urma acele etape ale instanţelor, eu nu pot decât să aplaud acţiuni de acest tip care încearcă să elimine acest flagel”, a declarat Grindeanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.