Preşedintele interimar al PSD Timiş, Alfred Simonis, i-a făcut o invitaţie fostului premier Sorin Grindeanu de-a participa la prima şedinţă de Birou Judeţean sub conducerea sa, iar invitaţia ar fi fost acceptată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit debanat.ro, numit preşedinte interimar al PSD Timiş în urmă cu câteva zile, Alfred Simonis a programat o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean pentru joi, 26 decembrie.

La această şedinţă a fost invitat şi fostul preşedinte al PSD Timiş Sorin Grindeanu, actualmente preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

Publicaţia scrie că Grindeanu a acceptat invitaţia lui Simonis, urmând să participe la această şedinţă, în condiţiile în care, ca preşedinte al ANCOM, nu are voie să facă politică sau să fie membru al unui partid.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, luni, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că Alfred Simonis a preluat funcţia de preşedinte interimar al PSD Timiş, după ce fostul preşedinte şi-a dat demisia.

“Am avut o demisie a preşedintelui organizaţiei Timiş, domnul Dobra şi am votat un preşedinte interimar până la conferinţa extraordinară în persoana domnului Alfred  Simonis, liderul de grup. De asemenea, am luat act de demisia domnului Simonis din preşedinte interimar de la TSD şi a fost numit interimar, urmând conferinţa de la tineret să aibă loc după congres, domnul Bogdan Cojocaru, fostul ministru al telecomunicaţiilor, actualmente deputat de Iaşi”, a explicat Marcel Ciolacu.

Anterior, Marcel Ciolacu a spus despre Sorin Grindeanu şi Marian Neacşu că au fost excluşi abuziv, iar dacă vor să se întoarcă în partid, sunt reprimiţi.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.