Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă, vineri, că a fost dat ordinul de începere pentru construcţia Variantei de ocolire Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi a fost dat ordinul de începere pentru construcţia Variantei de ocolire Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud! Este unul dintre obiectivele de interes regional care vor fi construite prin colaborarea dintre autorităţile centrale şi cele locale. Protocolul a fost încheiat între CNAIR şi Primăria Beclean în anul 2021”, a scris, vineri, pe Facebook, Sorin Grindeanu.  

Potrivit acestuia, CNAIR a finalizat exproprierile şi a emis rapid autorizaţia necesară demarării lucrărilor. 

”Primăria Beclean a plătit realizarea Studiului de Fezabilitate, s-a ocupat de contractarea proiectării, a execuţiei şi a gestionat toate etapele specifice unui proiect de infrastructură rutieră. Reuşim, astfel, împreună să construim această Variantă Ocolitoare, dar să şi dăm încredere autorităţilor locale că pot implementa proiecte de interes regional”, a mai scris ministrul.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.