Omul de afaceri Sorin Constantinescu a anunţat într-un mesaj pe Facebook, după participarea la conferinţa Polului Suveranist, organizată de AUR, a fost şocat de atacurile murdare la adresa sa şi, pentru că preţuieşte fericirea şi linistea familiei lui dincolo de orice, a decis să facă un pas înapoi şi să îşi întrerupă scurts incursiune în politică aici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă scriu acest mesaj în urma participării mele la conferinţa Polului Suveranist, organizată de partidul AUR, şi a postării unei fotografii cu mine şi liderul acestui partid, domnul George Simion, prin care era salutată alăturarea mea la această formaţiune. Am primit invitaţia la conferinţă pentru că susţîn ideile acestui partid privitoare la familie, credinţa creştină şi păstrarea identităţîi româneşti, cât şi pentru că îmi doresc să văd mai puţînă corupţie şi mai mulţi români care găsesc motive să rămână în propria lor ţară”, a scris acesta în postare.

Sorin Constantinescu afirmă că nu a participat pentru că şi-ar dori vreo demnitate, celebritate ori avere.

”Am avut funcţii publice: de aceea vorbesc în cunoştinţă de cauză despre corupţie. Sunt cunoscut de un număr semnificativ de oameni: vreau că mesajul meu să ajungă la şi mai mulţi dintre conaţionalii mei, atâta vreme cât le poate fi de folos cumva”, adaugă el. 

Constantinescu a precizat că ”unul dintre avantajele vârstei este experienţa necesară pentru a înţelege că, odată ce ai dobândit realizări profesionale şi confort material, devin mai importante relaţia cu cei apropiaţi şi ceea ce laşi în urmă”.

”De aceea, pentru că preţuiesc fericirea şi liniştea familiei mele dincolo de orice, şi nu vreau că prezenţa mea în viaţa publică să îi afecteze în nici un fel am decis să fac un pas inapoi şi să îmi întrerup scurta mea incursiune în politica aici ! Le mulţumesc celor de la AUR pentru propunerile generoase dar consider că nu sunt pregătit să fac acest pas ! , nu neapărat de la conturile false ale unor troli din alte partide cât de la oameni pe care i-am ajutat într-un fel sau altul de-a lungul anilor şi care au şters cu buretele orice lucru sau fapta buna pe care am făcut-o !”, scrie Sorin Constantinescu.

El mai afirmă că ”îşi va continua activitatea în mediul online, atât prin demascarea cazurilor de corupţie şi a abuzurilor, cât şi prin vlogurile culturale, pentru că e important să conştientizăm că există şi bine în ţara noastră”.

”Atât cât îmi stă în putere, vreau să contribui la o schimbare în direcţia aceasta şi sunt dispus să susţîn pe oricine are aceeaşi viziune. Aceste câteva zile care s-au scurs de la postarea domnului George Simion m-au făcut să înţeleg cât pot fi unii oameni de superficiali şi cât de uşor pot judeca fară să cunoască subiectul în sine ! Vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi transmis opinia voastră, contează enorm să ştii cine îţi este alături! Aşa să-mi ajute Dumnezeu !”, mai spune Sorin Constantinescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.