Actualul primar al Capitalei Nicuşor Dan, independent susţinut de Alianţa Dreapta Unită, se situează pe primul loc în topul opţiunilor pentru Primăria Generală, cu 28,6%, urmat de Gabriela Firea (PSD), cu 26,5% din intenţiile de vot, relevă un sondaj Avangarde realizat la comanda PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform sondajului, actualul primar Nicuşor Dan este creditat cu 28,6% din intenţiile de vot pentru Primăria Capitalei.

Pe locul al doilea, la mică distanţă, se situează candidatul PSD Gabriela Firea - 26,5%, urmată de Cristian Popescu - Piedone (PPUSL) - 15,2% şi de Sebastian Burduja (PNL) - 13,8%.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Candidatul AUR Mihai Enache are o cotă de 7,4%, în timp ce candidatul SOS România, Diana Şoşoacă, are 5,3%.

Sondajul a fost realizat la comanda PSD, în perioada 29 mai - 2 iunie pe un eşantion de 1150 de subiecţi, reprezentativ pentru populaţia adultă (18+) a Municipiului Bucureşti. Sondajul a fost realizat prin interviuri faţă în faţă, la domiciliul subiecţilor. Eroarea maximă de eşantionare, la un nivel de încredere de 95%, este de +/- 2,8%

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.