Deputatul PSD Alfred Robert Simonis a declarat luni, la Parlament, că sunt foarte mulţi deputaţi şi senatori social-democraţi care nu sunt mulţumiţi de faptul că trebuie să voteze împotriva propriului guvern, astfel că cinci din şase parlamentari PSD de Timiş nu vor vota moţiunea de cenzură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sunt convins că nu voi fi exclus pentru că nu-mi exercit votul aşa cum a hotărât partidul. Cetăţenii m-au trimis în Parlament şi votez conform conştiinţei mele. Vă asigur că sunt foarte mulţi parlamentari care nu sunt mulţumiţi că trebuie să dăm acest vot împotriva Guvernului pe care noi l-am propus”, a spus deputatul PSD.

În opinia acestuia, moţiunea de cezură împotriva Guvernului Grindeanu nu va trece.

„Moţiunea nu va trece. Există o teamă generalizată în PSD pe acest subiect şi nu numai”, a spus social-democratul. Întrebat câţi parlamentari din Timiş nu vor vota moţiunea de cenzură, Alfred Robert Simonis a spus că, din câte ştie el, cinci din şase.

Grupul parlamentar al PSD a decis ca deputatul social-democrat de Timiş Simonis Alfred Robert să nu mai fie secretar al grupului, ci simplu membru, Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor luând act de informarea PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.