Deputatul Robert Sighiartău (PNL) a declarat luni în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre faptul că PSD ar dori să ia primari de la PNL, că dacă asta aşteaptă preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, să ajungă prim-ministru şi să ducă deficitul la 10%, să cumpere ca şi Dragnea primari, se înşeală că lucrurile vor rămâne aşa. Sighiartău, a precizat că este clar că PNL în 2024 merge la luptă cu PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat despre mesajele transmise de cei de la PSD, privind majorarea pensiilor, care ar fi fost impusă de ei, Robert Sighiartău a declarat: ”Ei tot vin cu retorica asta, că au venit să salveze. Au salvat după ce au condus 7 ani de zile şi am văzut cum ne salvează domnul Bădălău”.

Deputatul PNL a arătat că ”este o retorică pentru electoratul lor în primul rând dar în acelaşi timp e o retorică  care încearcă să îi pe ei, peneliştii în plan secund, iar el a observat asta”.

”În PNL, eu ştiu pentru că am fost şef de campanie la europarlamentare, erau unii colegi care din reflex lăsau capul jos când era vorba de PSD sau nici nu se puteau gândi că PNL ar putea să bată PSD. Eu m-am bătut cu mentalitatea asta”, a mai comentat Sighiartău.

El a precizat că ”mai există acum o categorie care vede PSD-ul tare, iar PSD deja îşi arată forţa că încep să se ia de primarii PNL”.

”Asta este o mare problemă, este perioada de Crăcium, dar după o să discutăm, pentru că lucrurile nu mai pot să rămână aşa. Dacă este să vină iar să cumpere pe primari şi dacă asta aşteaptă domnul Ciolacu, să ajungă prim-ministru şi să ia din deficit şi să ducă deficitul la 10% şi să cumpere ca şi Dragnea primari, se înşeală că lucrurile vor rămâne aşa”, a spus deputatul PNL.

Robert Sighiartău a aătat că ”este clar că parte din membrii PNL sunt în acest moment debusolaţi pentru că nu înţeleg care este perspectiva PNL în 2024”.

”Eu vă spun, PNL trebuie să fie principalul partid din România. Nu putem merge la luptă spunând că noi vrem să fim principalul partid de dreapta. Nu există, dacă ăsta este mesajul, este foarte prost”, a arătat Sighiartău, precizând că sondajele îi arată undeva la 23%, 20%, acesta fiind electoratul PNL care este în acest moment alături de ei.

”Se poate recupera, pentru că oamenii înţeleg acest compromis dar trebuie să le arătăm oamenilor leadership. (..) Este clar că noi în 2024 mergem la luptă cu PSD, eu nu văd cum altcumva” a mai spus Sighiartău.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.