Deputatul PNL Robert Sighiartău afirmă că secretul din spatele scandalului diplomatic de la Washington generat de ”marele om de stat” Ciolacu este că premierul vrea pur şi simplu să îl schimbe pe actualul ambasador român la Washington. El îl acuză pe liderul PSD că urmăreşte, după reţeta PSD, să facă asta înainte de a începe campania electorală pentru a primi închipuitul ajutor american în alegeri. ”Vă dau două nume. Care credeţi că va fi alesul? Victor Ponta sau Mihai Tudose?”, mai spune Sighiartău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Numele noului ambasador la Washington. Mulţi se întreabă care este secretul din spatele scandalului diplomatic de la Washington generat în mod evident de ”marele om de stat” Ciolacu. Secretul, oameni buni, este că domnul Ciolacu vrea pur şi simplu să îl schimbe pe actualul ambasador român la Washington”, scrie Robert Sighiartău într-o postare pe Facebook. 
 
Deputatul PNL afirmă că, ”invocând motive diplomatice, Ciolacu urmăreşte, după reţeta PSD, să facă asta înainte de a începe campania electorală pentru a primi închipuitul ajutor american în alegeri”. 
 
”Vă dau două nume. Care credeţi că va fi alesul? Victor Ponta sau Mihai Tudose?”, mai spune liberalul. 
 

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, a afirmat că a fost exclus de la întâlnirele politice pe care premierul Marcel Ciolacu le va avea în Statele Unite ale Americii şi a declarat, la întâlnirea cu românii din SUA, că rolul său în această vizită s-a încheiat

Andrei Muraru a declarat în faţa comunităţii de români din SUA că îi doreşte lui Marcel Ciolacu să aibă parte de întâlniri de substanţă pentru prosperitatea şi securitatea românilor.  

Premierul Marcel Ciolacu a declarat într-un interviu la Prima News despre reacţia lui Andrei Muraru în cadrul vizitei sale oficiale în SUA că nu a înţeles foarte bine ce a vrut domnul ambasador şi că aşteaptă pe ministrul de Externe, Luminiţa Odobescu, să lămurească lucrurile cu ambasadorul, pentru că e partea ei de treabă în guvern”.

 

Întrebat dacă l-ar fi rechemat la post pe ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, după reacţia acestuia în timpul vizitei oficiale pe care premierul o efectuează în SUA, premierul a spus că în mod categoric ar fi făcut acest lucru.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.