Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a afirmat, luni seară, că se vede lipsa de experienţă a unui partid nou, care este pentru prima oară la guvernare, precizând că USR PLUS ia decizii la cald şi ia decizii copilăreşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Sighiartău a declarat luni, că a transmis celor de la USR PLUS că PNL nu renunţă la premierul Florin Cîţu. 
 
“Partenerilor noştri le-am spus foarte ferm că nu putem renunţa la premierul PNL care este susţinut de tot partidul, inclusiv domnul Ludovic Orban, inclusiv echipa domnului Ludovic Orban au votat pentru susţinerea domnului Cîţu, mesajul a fost foarte clar, cu atât mai mult acum ţara are nevoie de stabilitate are nevoie să genereze acele reforme pentru care ne-au votat cetăţenii. Nu cred că USR PLUS va avea altă variantă decât să voteze o guvernare alături de PNL că nu îi văd votând alături de PSD, AUR”, a afirmat secretarul general. 
 
El consideră că se vede lipsa de experienţă a unui partid aflat pentru prima oară la guvernare. 
 
“Din păcate, se vede lipsa de experienţă a unui partid nou care este pentru prima dată la guvernare. Se iau decizii la cald, se iau decizii copilăreşti şi cred că mulţi dintre liderii raţionali ai USR PLUS, mai ales după finalizarea alegerilor interne vor lua această decizie de revenire la guvernare şi de a guvernare pentru cetăţenii care i-au votat”, a explicat Sighiartău.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.