Europarlamentarul Siegfried Muresan afirmă, miercuri seară, că este foarte important pentru întreaga europă să susţină Republica Moldova, lucru pe care l-a afirmat şi în carul unui eveniment care a avut loc la Bruxelles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Susţin cu fiecare ocazie pe care o am creşterea sprijinului pentru Republica Moldova în Europa. Astăzi am vorbit la un eveniment organizat de Reprezentanţa landului german Baden-Württemberg la Bruxelles despre cât de important este pentru întreaga Uniune Europeană să continuăm să sprijinim Republica Moldova”, a transmis, miercuri seară, Siegfried Muresan, într-o postare pe Facebook.  

Europarlamentarul afirmă că autorităţile de la Chişinău şi cetăţenii săi ”au făcut un mare serviciu Uniunii gestionând cu succes criza refugiaţilor ucraineni la graniţele ei”.  

”Prin acest serviciu, a demonstrat tuturor rolul esenţial pe care îl are Moldova pentru siguranţa continentului nostru. De aceea, tot ceea ce îi oferim Ucrainei în următoarea perioadă trebuie să oferim şi Republicii Moldova”, a mai transmis liberalul.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.